Followers

Tuesday, 24 January 2012

Saya Dan Dia

Hye , Assalamualaikum :) hye all <3 errr , korang sume nampak kan gambar kat atas tu ? haha .. tu Wan Aznan a.k.a pakwe ksayangan anis :D hahaha .. mestilah sygkan ? takkan tk sayang pulakkk .. ishh , errr .. time ni anis kluar date dengan dia .. kitorang sweet kot mase nie , haha .. sampaikan kawan-2 anis jeles tngok anis ngan dia .. haha , yelahkan .. sape tak jeles tngok org tngah berkasih syg dengan makwe/pakwe dia kan ? dulu pon anis macam tu jugakk .. haha , tapi sekarang tak dah :D errr , yelah .. tak lah . coz anis pon dah ade yg punya , tak perlu g cari lain dah kot .. dia nie pon susah nak kawal , tapi sowkey .. susah kawal macam mne skali pon ... anis tetap sygkan dia :) iloveyouBieMucuk :p hahaha .. okey , gambar tuh ? time anis duk tepi dia .. Ya Allah , punya lah gabra sampai nak bercakap pon susah ... Tapi anis cover je okey depan org n depan dia nie :D errr , hahaha .... but , lame-2 anis duduk dngan dia , rase selesa lah pulak ? knape ek ? hehe , entah lah derrrr .. k lah , tu je anis nak citerkan .. k bye , Assalamualaikum <3 muahhh !

No comments:

Post a Comment