Followers

Monday, 23 January 2012

Dia Cinta Hati Saya

Hye , errr .. Assalamualaikum :) anda kenal sape lelaki tu ? oh ya , bagus lah kalau kenal kan ? tak payah lah anis bgtahu lagi sape dia :p haha . sorry2 , lelaki tuh nama dia Aznan a.k.a bongok/pok sengek :D haha .. sorry boy , saje2 je nie .. jangan marah k sayang :D cewahhh , yaaa ... macam-2 nama dah dia bagi kat anis sekarang nie .... mentang-2 lah anis nie tak cantik kan ? errr , yelah .. But , anis tak kesah .. jangan panggil anis Bodoh or what sudah lah .. kang aku lempang jugak kang sape yg panggil aku macam tu ! haaa , ade aku kesah ke ? okeyy , sejak anis kaple balik nan bongok nie .. anis rase lebih happy berbanding dengan yg dulu .. Why ? sbb taktaw lah .. hahaha , but .. anis pon nak bahagiakan dia .. yelah , time anis dah break ngan dia .. benda-2 kecik pon kitorang gadoh .. errr , perlu ke nyah ? haha ... mule-2 gadoh tuh pon anis rase takot , takot si Aznan tu benci dekat anis .. wahhh ! kalau dia benci anis , memang anis tak boleh terima .. Sebab anis tak akan benci dia melainkan dia yang buat anis bencikan dia .. yes ! that great :p time anis gadoh ngan dia .. Ade jugak anis menangis :D errr , manje ke ? tak pon .. haha , but .. anis suke marah-2 dia , dia nampak CUTE , tapi knape dia jarang marah anis ek ? sebab dia syg sgt kot dkat anis .. yeah ! mungkin lah kan ? hahaha .. Tapi kan kan kan , anis lebih sygkan benda lain daripada dia terrr :p nak tahu ape ? haha . anis lebih sygkan kereta BMW lagi lah .. sbb setiap kali anis jumpe kereta tu .. anis macam nk nangis jeeeeee :( cengeng :p hahaha ... tpi , anis taknak lepaskan Aznan tu .. biarpon dia yg kedua , BMW yg pertama :p HAHA , jangan marah ye bang .. gurau jeeee :) k lah , taktaw nak citer ape dah .. nanti anis datang lagi ye .. Assalamualaikum <3 muahhhh

No comments:

Post a Comment